Website, ticketsysteem & social media

HEEMGAARD REUNIE

Voor de reünie van middelbare school De Heemgaard, is er een website ontwikkeld. Deze is uitgebreid gepromoot via Instagram en Facebook campagnes. Ook is er een hypermodern ticketsysteem geïmplementeerd.

Uitdaging

De uitdaging voor De Heemgaard Reünie was het ontwikkelen van een lichtgewicht en mobielvriendelijke website. Daarnaast diende de site natuurlijk onder de aandacht gebracht te worden bij de doelgroep. 

Ten slotte bestond er de wens om een geautomatiseerd ticketsysteem te integreren waarbij het gehele proces uit handen werd genomen voor de organisatie. 

heemgaard mobile
heemgaard website

Resultaat

Het resultaat is een frisse en vlotte website die uitstekend functioneert op alle mogelijke beeldschermformaten. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines wat bijdraagt aan een goede online vindbaarheid. 

Social media

Om de – zeer specifieke – doelgroep te bereiken is er gebruik gemaakt van een tweetal uitgebreide social media campagnes via relevantie kanalen: Facebook en Instagram. 

Met prikkelende, creatieve, maar vooral regelmatige updates is het evenement onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. Deze campagnes hebben het evenement een groot succes gemaakt én het beoogde bezoekersaantal is bereikt.  

Ticketsysteem

Voor de ticketverkoop is een hypermodern systeem van EventBrite geïmplementeerd binnen de site en diverse social media kanalen. Niet alleen konden bezoekers online hun ticket aanschaffen, ook het scannen van tickets aan de deur was geregeld via een bijbehorende App. 

Deze integratie heeft de organisatie in grote mate ontzorgt, wat ertoe heeft geleid dat deze zich volledig kon richten op het organiseren. Wel zo praktisch.  

Andere projecten

Koffie drinken?

Gewoon een vraag stellen mag natuurlijk ook.

DOLF

  • info@dolftiemensmedia.nl
  • +316 5121 4765
  • Oosterlaan 38A
    7322 HJ Apeldoorn