Website en webshop

MERA BENELUX

In samenwerking met Mera Benelux BV is er een nieuwe website ontwikkeld, alsmede een volledig gevulde webshop. Daarnaast is er een module ingericht voor het onderling vergelijken van producteigenschappen. 

Uitdaging

De uitdaging was het ontwikkelen van een representatieve website voor de organisatie. Naast een duidelijk beeld van de verschillende markten die de organisatie bedient moest ook het zeer specialistische productaanbod op een heldere wijze uiteengezet worden. 

mera benelux website

Resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke website en bijbehorende webshop. Naast een gevulde webshop met uitgebreide productpagina’s, is er ook een module ontwikkeld waarmee gebruikers de technische specificaties van producten onderling kunnen vergelijken. Wel zo handig. 

Online marketing

Een doelstelling van de organisatie was goed vindbaar te zijn voor specifieke zoektermen. Om dit mogelijk te maken is er gebruik gemaakt van content marketing in de vorm van een kennisbank. Er zijn verschillende diepte-artikelen geschreven rondom specifieke onderwerpen zoals stralingsthermometrie, gemoduleerde straling en contactloze temperatuurmetingen. 

Ten behoeve van deze artikelen zijn er 3d-animaties ontwikkeld die als GIF op de website zijn geplaatst. Deze geanimeerde afbeeldingen bieden visuele ondersteuning bij het uiteenzetten van specialistische en technisch complexe onderwerpen. 

Andere projecten

Koffie drinken?

Gewoon een vraag stellen mag natuurlijk ook.

DOLF

  • info@dolftiemensmedia.nl
  • +316 5121 4765
  • Oosterlaan 38A
    7322 HJ Apeldoorn